dijous, de novembre 01, 2007

La decepció de Zapatero

Veient José Luís Rodríguez Zapatero a la tribuna del congrés durant el debat sobre el caos ferroviari barceloní, vaig tenir la impressió que aquest home no entén el problema.

ZP

Em va fer l'efecte que el Presidente es queixava amargament de la ingratitud i la incomprensió dels polítics catalans. Dels que són els seus aliats autonòmics i dels que són els seus aliats en moments concrets a Madrid. Esbatussar-lo a ell, que ha fet tant i ha hagut d'aguantar tant pels catalans!

Pobret.

No serveix de gaire augmentar un any les dotacions pressupostàries, si has permés durant vint anys que aquestes siguin magres i insuficients. Del que hi ha queixa és de la passivitat passada, no del pressupost actual. I atenció: els pressupostos són previsions; caldrà revisar el grau d'acompliment de les inversions previstes.

Tampoc serveix de gaire que ahir, a una hora en que ja no quedaven gaire diputats ni periodistes al parlament, li digués al PP que havien fet política amb l'anticatalanisme. Perquè quan CiU recolzava el govern d'Aznar, el PSOE va fer exactament el mateix.

I tampoc serveix de gaire dir que s'està fent el projecte de l'AVE el millor que es pot, perquè resulta que no només no hi ha AVE sinó que a més ha deixat d'haver Rodalies. Com diria un client informàtic: no va.

I malauradamet per Zapatero, i pels que creiem en les bones maneres, el somriure i les bones paraules han deixat de servir-li de res. Perquè quan promets solemnement i no cumpleixes, la teva credibilitat s'ensorra, i la gent enlloc de valorar el que dius només parla de la teva cara.

Salut i sort,

4 comentaris:

´´ ha dit...

Yo siempre he dicho que Zapatero es un pirulas , medro en su partido con el grupo de Simancas y el PSC Maragall y luego los dejo tirados , dejo tirado a Mas , algo raro les debio prometer a ETA . No es un tio de fiar , el PSOE llega al gobierno de España con el partido medio roto y Zapatero se hace fuerte , pero no era el hombre . Es lamentable que un PP extremo nos obligue a comernos un PSOE ridiculo , pero es que prefiero a Zapatero piruleando que a la COPE .

Ante este panorama nacen ideas de autodeterminación , vale ok , pero entre Montilla , Saura y Carod no llegamos a nada , mientras Ciu prisionera de un desprecio al PP y de una ERC muy muy poco seria .

Soluciones ? ni idea .

Ivan ha dit...

La classe política té un promig de qualitat molt baix. El problema és que no hi ha on escollir, i molt menys a la resta d'Espanya.

Solucions? Que arribi una nova generació de polítics. O sigui, que no en veig.

Salutacions.

Chechu ha dit...

Jo crec que cap del polítics que hi ha a Espanya no val per fer res. Zapatero és un farsant i Rajoy no fa més que enrabiar-se. Ja poden anar-se a fer punyetes.

Yo creo que no hay políticos españoles que valgan para algo. Zapatero es un farsante y Rajoy no hace más que rabiar. Ya pueden irse a freír espárragos.

Ivan ha dit...

Benvingut, Chechu.

Et dono la raó si parlem de líders polítics. Crec que al segon nivell de comandament si que hi ha gent que val, però que el poder establert dels partits no els deixa treure el cap.

Salutacions.