dilluns, de juny 25, 2007

Chavez

Chavez van ser una banda novaiorquesa dels anys 90 de la que jo no em vaig enterar que existien i que he descobert gràcies a una recopilació publicada recentment.

Chavez

Són dos CD plens amb vint-i-vuit cançons, tot el eque els Chavez van enregistrar, acompanyats d'un DVD on es comenten les gires del grup i podeu veure els dos video-clips que van gravar.

Rock de guitarra elèctrica sense contemplacions, deixebles confessos de Sonic Youth. Riffs afilats, un bon cantant que sap adaptar la veu al ritme i la intensitat de la cançó i molta energia desplegada. Entre tota la tralla se'ls ha escapat alguna balada per a donar descans a les oïdes del respectable públic, no sigui cosa que la sordera els impedeixi deixar d'escoltar el disc.

La veritat és que la banda m'ha semblat prou bona, amb més detalls tècnics i melòdics dels que són habituals en els territoris del heavy, noise i colindants. Però els he descobert tard, quan aquest estil ja està molt de baixa.

Recomenable si voleu escoltar música amb l'iPod mentre passegeu per la sorollosa Barcelona o si heu de fer alguna cosa que no teniu ganes de fer i busqueu una música d'acompanyament que us motivi per anar ràpid. Desconsellat si voleu mantenir una conversa seductora alhora.

Salut i sort,