dijous, de juny 28, 2007

Sam Roberts a la Sala Castelló

Sam Roberts va oferir una actuació acústica acompanyat del guitarrista de la seva banda, dilluns passat a la Sala Castelló.

Va ser un show curt, només quaranta minuts, i que no permet copsar el directe de la Sam Roberts Band al complert. Ells ara són de gira per Espanya i tenen la intenció d'aparèixer a algun dels festivals que l'estiu vinent es cel·lebraran a Barcelona. El que si va permetre va ser apreciar unes quantes cançons ben construides, hereves del rock clàssic (Neil Young, influències de la psicodèlia, alguna cosa dels Stones) i armades de lletres senzilles i directes.

La versió acústica va tenir força i ritme, el més difícil d'aconseguir en aquest format, però en canvi quan va atacar alguna balada (com Uprising Down Under) va faltar tendresa i no va aconseguir emocionar-me. Caldrà escoltar el seu recent Chemical City per a valorar Sam Roberts com cal.

La Nunuki va fer alguna foto, que igual tenim oportunitat de publicar més endavant.

Salut i sort,

1 comentari:

Anònim ha dit...

La Nunuki es disculpa per la tardança i promet remetre les fotos aviat, no sense advertir primer que la qualitat és bastant nefasta: massa distància per tan poca llum, i massa caps pel mig!