dijous, de desembre 21, 2006

i Buoni Amici

Diumenge passat vam anar a dinar a l'i Buoni Amici, trattoria i restaurant que hi ha al carrer Casanova, entre Londres i la Diagonal.

Crec que és el tercer cop que anem, i com sempre va anar molt bé, tot i que la cambrera va liar l'Enric i la Núria i van acabar prenent un plat que no havien demanat, però que afortunadament també estava molt bo. Dic afortunadament, però seria estranyíssim que algun plat no estigués molt bé en aquest lloc. De primer les dues parelles vam compartir un parell d'amanides i uns entrants, i després cadascú es va demanar un segon plat, que van ser majoritàriament de carn, i les postres, on el tiramisú era cita obligada.

No faré la tonteria de pretendre explicar-vos què hi podeu trobar, perquè la cuina italiana deu de ser la més universal del món mundial (de moment; els indis estan en plena expansió global) però si que us vull aclarir que la qualitat és màxima i el preu molt raonable. Vam dinar com a reis, l'ampolla de vi era cara (podia haver estat caríssima, però la meva cunyada estava a l'aguait) i ens va sortir tot plegat per 80 € la parella.

Decoració bé, càlida de bon gust; soroll elevat, però sense ser ensordidor i tenint en compte que estava ple i que havia moltes famílies amb nens petits i adults que ho semblaven.

Si no sabeu on anar i voleu quedar bé, és un lloc excel·lent. I a més, a la vora està ple d'altres llocs on sopar o fer la copeta.

Salut i sort,Ivan.

i Buoni Amici
Casanova, 193
Tel. 934.396.816
www.ibuoniamici.com

1 comentari:

ibelchi ha dit...

Ooooh!

Amb aquest restaurant coincidim plenament! És excel·lent! Per a qui li agradi la cuina italiana (a tothom?)és un "must eat" xD

Bon Nadal a tu també Ivan!