dimecres, de juliol 26, 2006

A Blessing and A Curse

Aquest any he descobert un altre bon grup, gràcies a que Google m'avisa quan Neil Young apareix a internet. I els Drive-by-Truckers es declaren seguidors del geni canadenc.

De moment només he escoltat el seu darrer treball, A Blessing and A Curse i la impressió ha estat immillorable. Rock americà, guitarrero i amb melodia, que oscil·la entre l'energia dels riffs de Wednesday i el pausat country d'Space City. No hi ha cap cançó dolenta, tot i que les balades baixen el nivell mig, però aquest promig és molt alt. Per cert, a la seva pàgina oficial podeu trobar les lletres.

Comparar-los amb Neil? Ni parlar-ne. Aquests tenen un aire canalla i divertit, on el senyor Young (i més quan l'acompanyen els Crazy Horse) posa una actitud irreverent i amb mala llet. Per a fer-vos una idea, els Drive-by-Truckers els veig tocant Over and Over i Hurricane, però no Unknown Legend ni I'm an Ocean. Ells diverteixen; ell emociona. Això si, el mestre ha inclós el video de la seva cançó Dress Blues a la seva pàgina de cançó protesta.

En resum: han parit un àlbum més que bo i segurament tenen un directe interessant. A veure quan es passen per Barcelona.

Salut i sort,
Ivan.

Drive-by-Truckers
A Blessing and A Curse
New West, 2006.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Mmm... llàstima que no els vas descobrir una miquetona abans, van tocar a Saragossa fa uns mesos i hauria pogut estar una bona i divertida escapada.
Maybe next time?
Petons...