dijous, de setembre 20, 2007

Wild Hogs

Wild Hogs és una comèdia que segueix el patró d'altres (em ve al cap City Slickers, amb Billy Cristal) on un grup de madurets intenta retrobar l'alegria i la diversió de la joventut.

Wild Hogs

Comèdia d'entreteniment amb un repartiment de luxe on figuren grans actors de comèdia i un Ray Liotta que de fer riure no en sap gaire però de fer de dolent ho sap tot. Repartiment de luxe vol dir actors especialitzats en comèdia (Martin Short, Martin Lawrence), grans actors que s'han fet famosos gràcies a la comèdia (William H. Macy i la sempre magnífica Marisa Tomei), i John Travolta que, després de les dues entregues de Look Who's Talking, torna a provar sort en el génere.

Hi ha força gags molt encertats, hi ha alguns altres de ridículs, surten uns impresionants paratges del midwest americà i, com a curiositat, un lloc important a la cinta es diu Madrid. Passes una bona estona i després l'oblides.

Wild Hogs és just la mena de film que has de veure quan s'acosta el teu quarantè aniversari, per a evitar fer el ridícul de la mateixa manera.

Salut i sort,