diumenge, de setembre 30, 2007

Els OVNIs ja no ens visiten

Pablo Francescutti escriu un brillant article a El País d'avui sobre el fenòmen OVNI.

OVNI visitant la Terra

Com és que han deixat de visitar-nos els extraterrestres? Probablement és que han entrat en recessió i ara visiten planetes més barats i amb menys contaminació, no creieu? Bromes a banda, és un article molt interessant, tant sociològicament com antropològicament.

Mentre buscava una imatge per ilustrar el tema m'he trobat amb aquest article, crític amb l'actitud crèdula i irreflexiva de la gent, també molt interessant.

Em quedo amb la idea que l'home necessita escapar-se de la realitat que no li agrada, inventar-se un ordre diferent de coses que li proporcioni una explicació tranquilitzadora, una esperança que la racionalitat li nega. Igual que fan els nens.

És que ser adult a temps complert és molt dur.

Salut i sort,

2 comentaris:

´´ ha dit...

adultos , cuando te meten en ese club hay cosas que ya no puedes hacer , pero en mi opinion las edades no las perdemos las acumulamos , es decir en cualquier momento sale mi "Yo" de doce años y disfruta con cosas de niños .

Ivan ha dit...

No anava tant en aquesta direcció. Era més un intent d'explicar perquè la religió, els "fenòmens paranormals" i una sèrie de coses irracionals tenen tanta importància en un món on la Ciència ha esdevingut una religió de facto: molta gent "hi creu" o "té fé" en el que diuen els científics, tot i que no els entengui.

El que tu dius és una aportació molt interessant per un altre article ...

Salutacions, Francis.