dimarts, de març 27, 2007

Jiménez Losantos recolzarà la llengua catalana

No, no estic sonat. El que passa és que Federico Jiménez Losantos ha perdut del judici que es cel·lebrava a l'Audiència de Barcelona i ha estat condemnat a indemnitzar ERC, Carod i Puigcercós amb seixanta-mil euros, que Esquerra ha declarat que abonarà a oenegés que fomentin la llengua catalana. Tot això ho podeu llegir a la notícia publicada a El País.

Federico Jiménez Losantos

No hem de tirar cohets d'alegria, però. Tinguem en compte que el jutjat de primera instància havia dit que el que havia expressat Jiménez Losantos eren opinions legítimes que no excedien el límit del dret de la informació (també li'n diuen Justícia a això) i que el cas encara pot anar al Tribunal Suprem, que ja sabem com les gasta.

Si més no, hi ha algú a la judicatura que creu que dir d'algú ha sido asesino sense cap mena de proves està malament. La Justícia no està tant malament.

Salut i sort,
Ivan.

2 comentaris:

´´ ha dit...

vaya tipo el Losantos , la verdad es que nunca he escuchado su programa , pero si algun corte y alguna entrevista , una con Quintero .

Es un predicador apocaliptico pero no es idiota lo cual le hace peor , pues es totalmente consciente que su actitud es nociva , claro que tambien es lucrativa

Ivan ha dit...

El teu segon paràgraf defineix perfectament el personatge.

Salutacions.