dimarts, de febrer 21, 2006

Colonia

La mateixa empresa que et porta d'Algeciras a Ceuta ens ha portat de Buenos Aires a Colonia, un poblet turístic de la costa uruguaiana.
 
El Buquebus es un ferry com el que creua el Canal de la Manega, però una mica mes petit. Ens ha portat tranquil·lament a través del Rio de la Plata, que es de color amarronat, suposo que degut a que el llit marí és de sorra. El color marronós ja ens va sobtar a Buenos Aires, però és impressionant veure'l enmig del mar, com aquí. A la vora d'un riu i enmig del mar, alhora? És clar, és un riu de dimensions americanes.
 
Colonia és ben maco. Tranquilíssim. Hem tingut molta sort i el nivell de turistes (aquí deu ser final de temporada) és molt baix. Cases pintades de colors vius, moltes botigues d'artesania, de pell, de regals i souvenirs, i moltíssims bars i restaurants. El casc antic és patrimoni mundial segons la UNESCO. No crec que sigui un lloc excepcional, però si encantador.
 
I hem fet el primer tast d'un restaurant uruguaià. Igual que a l'Argentina: teca bona, decoració molt maca, servei molt amable i mooooolt lent. Benvinguts a l'Amèrica Llatina.
 
Salut i sort,
Ivan.
 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estimat cunyat, t'informo que el teu número de lectors/res augmenta subtilment; a la Vane s'ha afegit la Eva -la qual dilluns, per cert, va complir anyets-.
No crec que tinguin tant de temps per anar-vos seguint com jo (a casa hi dedico una estoneta casi cada dia, i el dia que no ho faig se m'acumula la feina), però estan al cas de les vostres andances.
Per part meva tot be, ahir vaig anar de concert... us dec critiquilla de Neal Casal!
A reveure, Nu.