divendres, de gener 12, 2007

Noies despullades

Sembla ser que les noies despullades continuen sent notícia.

María Dolores Jiménez

Suposo que és normal que si una regidora d'un partit tant conservador com el PP surt sense roba a una revista, els mitjans de comunicació esquerrans com se'n facin ressó. Però tampoc li veig gaire interès, més enllà de l'anècdota. I tampoc no és notícia cada cop que un regidor socialista va a missa o pren una decisió conservadora, oi?

M'alegraré molt si totes les reaccions que li arriben a la María Dolores són tant comprensives com les que publiquen El Periódico i El País. Pel que publicava dies enrera El Periódico, a Pontevedra s'ha organitzat un bon sidral amb les fotografies que ha publicat Interviu de la noia que van retenir les autoritats de Cancún perquè portava armes a la maleta amb que viatjava de lluna de mel.

Ana María Ríos

No vull dir que el cos de la noia no sigui bonic, però tampoc no veig l'interès que ha pogut tenir la revista en publicar les imatges. És clar que a Pontevedra han exhaurit tots els exemplars posats a la venda (i que eren el 600% dels que es venen normalment), però si li han hagut de pagar quatre duros pel reportatge, no em surten els comptes. Trobo molt normal, això també, que els veïns tinguin ganes de saber el bona que està la veïna, per molt casada o del PP que sigui.

Però el que si que és significatiu és que hagi gent que jutgi aquesta noia pel fet d'aparèixer despullada a una revista. (Si a ella li sembla bé, qui sóc jo per jutjar-ho?). No és que cregués que el masclisme havia desaparegut, però en un temps on ha deixat de ser moda el topless per pura decisió femenina de lluir el top en lloc dels pits, creïa que els homes ens haviem acostumat a que les dones fessin amb el seu cos i la seva imatge el que elles vulguin.

T'indigna que aparegui però et quedes bocabadat mirant-la. No és molt hipòcrita?

Salut i sort,
Ivan.