dimecres, d’abril 11, 2007

Qui diu que no hi ha feina?

Aquí en teniu un bon exemple. Una oferta adreçada a tots aquells joves que s'hagin preparat bé: que tinguin estudis universitaris, s'hagin esforçat a aprendre l'ús de les diverses eines que demana el mercat, parlin idiomes i estiguin motivats per a treballar. Això últim és molt important: s'ha de tenir il·lusió per a fer una bona feina. Com deia el Pujol, la feina mal feta no té futur.

Puntualització sobre el dels idiomes: només demanen nivell mig d'anglès, tampoc res de l'altre món, però cal tenir en compte que segons enquestes recents aquest requisit només el compleix el 22% de la població espanyola.

El contracte és per sis mesos, la qual cosa et dóna prou temps per a meditar acuradament en què invertiràs tota la retribució que cobraràs, perquè això s'ha de planificar amb temps i no és qüestió de despilfarrar, oi? La paga és negociable (naturalment) segons la vàlua del candidat i pot quedar entre els 4200€ i els 6000€ annuals bruts.

Això si, aquesta meditació tant important s'ha de fer fora de l'horari de feina (entre 9:00h i 21:30h), perquè s'ha de demostrar la motivación por el puesto.

Si algú està interessat en aquesta Oferta per un estadístic/ITM Junior a Barcelona, ja sabeu: us apunteu a InfoJobs i contacteu l'empresa, que no sé perquè no ha volgut publicar el seu nom.

Estabilitat, sou i oportunitat d'aprendre i demostrar el que valeu. Què més voleu?

Precarietat laboral

Salut i sort,
Ivan.