dijous, de maig 24, 2007

Atracament frustrant

Darrerament estic escrivint poc, i no per falta de temes, sinó per manca de temps. Escriure, quan es fa per plaer i no per obligació, demana no només el temps estricte per a teclejar el text (o, encara millor, fer servir la ploma) després d'haver-lo pensat una mica, sinó també un temps de qualitat superior: amb tranquilitat, amb l'ànim descarregat de tot allò que t'ha estat estressant, per a que puguis gaudir de l'activititat i recrear-te en la creació. No sé si a mi em funciona, és a dir, si el que acabo escrivint està bé o no, però jo funciono així.

Total, que darrerament no tinc prou temps ni és prou bo. Per a que el bloc no mori d'inanició, us deixo aquest enregistrament d'un atracament frustrat. I frustrant. Si l'haguèssim vist a una pel·lícula haguèssim dit que la situació era irreal per inversemblant. A mi em va arribar en un d'aquests missatges de correu que corren per internet, sense cap referència a la font.

Salut i sort,

Si només veieu una imatge fixa i no un video, proveu a descarregar-vos la imatge al vostre ordenador i mirar-ho amb algun visor d'imatges com IrfanView o ACDsee.

2 comentaris:

´´ ha dit...

A mi me gusta como escribes , pero ahora escribes menos en los blog de futbol en el nuevo sobre los articulos del Perarnau y eso si que se nota , ese sentido comun necesario en todo blog de pasiones como es el futbol .

Ivan ha dit...

Francis,
Gracias por el cumplido.
Ocurren dos cosas: la primera, que últimamente tengo poco tiempo debido a obligaciones laborales y estudiantiles.
La segunda es más polémica. Tanto los blogs de Perarnau como Futbolitis nacieron muy bien. El nivel de los comentarios era alto. No tanto como los artículos, pero no sólo había escasez de trolls sino también de gente que sólo se dedicaba a teclear su odio hacia el rival deportivo. Últimamente, ambos blogs han degenerado bastante. Y me temo que la secuela del de Martí va por el mismo camino.
Saludos.