dilluns, de juliol 02, 2007

Let Me Introduce My Friends

A veure si endevineu què és el primer que em va cridar l'atenció d'aquest grup anomenat I'm from Barcelona.

Let Me Introduce My Friends

Doncs el nom és un homenatge a Manuel, el simpàtic cambrer de la sèrie Faulty Towers.

Arriba l'estiu, i amb ell no només l'horrorosa xafogor sinó també la no menys horrorosa cançó de l'estiu. És temps de músiques alegres i naïfs, amb melodies que s'enganxin fàcilment, un ritme que doni una mínima excusa per a ballugar el cos i una lletra més que fàcil ... trivial. Ja sabeu: Hombres G, Los Sencillos, Duncan Dhu, Georgie Dann, ... gent que ha fet música divertida i amb la que ho hem passat molt millor del que estem disposats a admetre-ho.

Els vint-i-nou suecs que integren aquesta macro-formació practiquen un pop psicodèlic despreocupat, vital, optimista, molt adient per aquesta época de l'any. Harmonies vocals a dojo, arrenjaments simples i vinga gresca i xerinola. La lletra més complexa, consta de vuit versos diferents i tot l'àlbum no arriba als quaranta minuts. Com un LP dels d'abans!

Tant la gent d'All Music Guide com la d'Hipersónica li han donat molt bona nota. Jo crec que estan bé però que els oblidaré fàcil. Ja veurem que diu el temps.

La meva opinió: Molt recomenable si heu llogat un mini o un descapotable per a recorrer lla costa mediterrànea, o un iot per navegar per les illes gregues. Absolutament desaconsellable per a una audició concentrada i amb auriculars.

Salut i sort,

I'm from Barcelona
Let Me Introduce My Friends
EMI, 2006.