dijous, de juliol 26, 2007

Un gat vaticina la mort dels avis en un geriàtric dels EUA

La notícia, si és pot qualificar així, l'ha publicada El Periódico i l'ha difós l'agència EFE, suposo que fent-se ressó de mitjans nord-americans.

Primer comentari. Els Estats Units són un país molt cristià , on un elevat percentatge de la població creu que els àngels existeixen i no creu en l'evolució darwiniana i si en l'explicació bíblica de la creació del món. El mateix President Bush s'ha manifestat públicament en favor del disseny intel·ligent.

Que acceptin un fet, aparentment supersticiós, com aquest, té la seva miga.

Segona consideració. Baixem-nos del pedestal científic. Hi ha racons del món on la ciència no ha arribat i possiblement aquest gat en coneix un. Els metges no saben com curar els refredats, ni saben discriminar quin malalt terminal serà el proper que morirà. Però aquest gat, per raons científiques encara desconegudes pels humans, sembla que si. El que no entenc és quin interès té en fer les visites.

Tercera. Insisteixo en el que he dit moltes vegades, no sé si ja ho havia escrit aquí. Ciència són les matemàtiques. Demostració fefaent d'un fet. Argument lògic, raonament, i conclusió. El modus ponens que van inventar els grecs, la lògica aristotèlica i cartesiana i tot el que es deriva. Qui comenci a vendre'm vibracions, línies de força, energies ocultes i esperits, ja pot anar canviant de destinatari.

Salut i sort,

4 comentaris:

´´ ha dit...

Bueno yo examinaria a el gato , porque no es que vaticine nada , es el gato el que los pela , estamos ante un gato asesino , eso esta claro , si siguen la noticia unos dias se daran cuenta que esas persona muertas en alguna ocasion habian dicho la frase : "A mi no me den gato por liebre " y Oscar es un ser sensible que se esta vengando .

qdony ha dit...

L'Scully descobriria que als pacients amb més risc de morir sempre els posen a la mateixa habitació, i que a aquesta habitació hi entra un raig de sol que l'Oscar (el gato hijoputa, que l'ha batejat una companya de feina) ha adoptat com a seu racó preferit de la residència.

O, més probable, que els que es moren són grans, amb problemes respiratoris i... alèrgia als gats. Atac d'asma en ancià fràgil: R.I.P.

Ivan ha dit...

@ francis

Més que gat assassí el que es preveu és el gat assassinat. Ja diuen els americans que curiosity killed the cat, i amb la publicitat que ha rebut el pobre Oscar no dubto que sorgirà algun entusiasta de la veterinària recreativa disposat a fer-li una biòpsia al viu, indagant l'origen del fenomen.

Salutacions.

Ivan ha dit...

@ membrillu

Abans que res, benvingut al blog.

Ai, la Scully, si la trobo a faltar! Si, ella trobaria alguna explicació científica i plausible, tot i que incomplerta. En Mulder seria el que miraria el gat directament als seus ulls i diria: és un alienígena que s'ha materialitzat en el cos del felí!.

El tema de l'alèrgia als gats suposo que es pot saber amb una simple anàlisi de sang, tant del gat com dels finats.

El dolent de tot això és que si la solució al misteri és poc emocionant, no ens enterarem pas.

Salutacions.