dissabte, d’octubre 29, 2005

Oolong

Oolong Cuina d’autor. c/ Gignàs, 25 (Gòtic – Born). Telèfon 933.151.259. Aquest és un restaurant modern, i m’alegro molt de dedicar-li un article perquè així puc definir què considero jo un restaurant modern, ja que aquest compleix totes les característiques:
  • Espai molt reduït, poques taules, petites i amb poc espai entre elles.
  • Carta molt reduïda: tres primers, tres segons, quatre postres i un parell d’opcions del dia.
  • Decoració senzilla però molt bé.
  • Presentació dels plats també molt bé.
  • Tracte molt amable.
  • Preu considerable.
La teca estava molt bé. Vam prendre un farcit de carbassó amb formatge de cabra, arròs amb verdures, una amanida, vi blanc (Rueda) i de postres un brownie i crêpe de xocolata. Tot correcte i ben presentat. La factura va ser d’uns cinquanta euros llargs per la parella, que avui en dia és normal, però jo sóc dels que encara recorden els preus en pessetes i faig la comparació. Si pensem que pràcticament escolleixes dins d’un menú, em sembla un pèl car. Anyway. L’ambient prou bé. La música és agradable i deixa xerrar tranquil·lament, no hi ha una gran sensació de soroll a l’ambient. Llum directa però suau i parets despullades que ensenyen la pedra, que li dóna una ambientació molt càlida al local. No crec que puguin admetre un grup nombrós. El local és més aviat per anar en parella o petit comitè. Salut i sort, Ivan.