diumenge, de febrer 11, 2007

Seguretat a l'aeroport

Divendres vam emprendre vol cap a Brussel•les, on ara mateix estem gaudint d’unes més que merescudes vacances. Això vol dir que, a més de la matinada, vam haver de patir tot el tema del control de seguretat a l’aeroport de El Prat.

Un cop has facturat, has de passar el que tothom anomena el control de seguretat, quan resulta que només és un més dels que has de passar. Vaja, el dels raigs X que t’examinen l’equipatge de mà. Cues llarguíssimes a una banda; un sol guàrdia civil i un munt de personal de seguretat d’alguna companyia privada, a l’altra. I mentre passa la meva bossa de mà sento que la noia que examina la pantalla diu aquella frase tant coneguda dels informàtics: oye, que esto no va.

I allà va anar un altre segurata, que es veu que era el que en sabia d’aparells i m’imagino que l’aparell va tornar a funcionar, per a tranquil•litat de tothom. I jo pensant que esta bé que haguem d’acceptar incomoditats, però que també s’haurien de posar els mitjans materials per a que la seguretat fos efectiva i no només aparent.

I sort que ara només porto perilla i ja no semblo un terrorista xiita.

Salut i sort, Ivan.